The Joy of dressing is an art!

The Joy of dressing is an art!

Η επιστροφή του Vintage 80's με λίγο πιο σύγχρονη και φουτουριστική διάθεση είναι γεγονός!

Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 άλλη μια σεζόν που θέλει το γυναικείο φύλο στην κορυφή της λίστας για chic αλλά και sexy εμφανίσεις.

Κάθε χρόνο έχουν την τιμητική τους!

Statement ρίγες σε ένα παιχνίδι με το πάχος αλλά και τα χρώματα,μαρινιέρες σε κάθε εκδοχή στολίζουν φορέματα,μπλούζες,πουκάμισα αλλά και παντελόνια.

Λεπτές και διακριτικές ρίγες επέλεξαν σχεδιαστές όπως DKNY και πιο ζωηρές-παχουλές ρίγες οι οίκοι Missoni και Desingual.

Τολμηρό? Εσύ θα το αποφασίσεις!

   

Off-shoulders μπλούζες και πουκάμισα,one shoulder με ή χωρίς cut outs αλλά και για πιο συντηρητικές αλλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις τα μανίκια με extra όγκο στους ώμους αλλά και τα μπράτσα δεν θα περάσουν απαρατήρητα!

Αποτέλεσαν σύμβολο μιας συγκεκριμένης εποχής, έγιναν τάση και επέστρεψαν δυναμικά για να πάρουν λίγο απο την θέση των skinny jeans.

Παντελόνια καμπάνα ή αλλιώς ανατρεπτικά 70'ς, οι γυναίκες τα αγαπούν διότι ψηλώνουν τα πόδια και μη διστάσεις να τα συνδyάσεις με bra tops, bustier αλλά και chatty T-shirts με σλόγκαν που σε εκφράζουν.

    

Και επειδή το Καλοκαίρι θέλει παιχνίδι με τα χρώματα το ροζ σε όλες τις αποχρώσεις του, το island blue, το baby blue αλλά και τα floral θα ανεβάσουν σίγουρα την διάθεση σου.

Ωστόσο αν δεν σου αρέσουν τα χρώματα το λευκό και το μαύρο παρεμένουν σταθερά μια All Time Classic επιλογή.

  

Εσύ ακόμη περιμένεις?

I am just a blogger!   ........You are Owtwo!

 

Shades of blue
Shades of blue
Μπλε || Το χρώμα των ωκεανών και του ουρανού