Shine!...cause it's your magic Christmas!

Shine!...cause it's your magic Christmas!

Έχουμε διανύσει τις πρώτες μέρες του πιο γιορτινού μήνα και ήδη θα έχεις ξεκινήσει να σκέφτεσαι τι θα πρέπει να επιλέξεις για να είσαι γοητευτική και στυλάτη στο πιο λαμπερό party της χρονιάς!

Επίσης σίγουρα θα σκέφτεσαι πως δεν θέλεις να δώσεις μια περιουσία για κάτι που ίσως φορέσεις μια φορά.Θα σου πω ένα μυστικό! Ποτέ μην αγοράζεις κάτι ακριβό ή μη, με την προοπτική να το φορέσεις μια φορά.

                                                                                                                                              

Αν με ρωτάς λοιπόν θα σου πω πως ένα από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που θεωρείται βραδινό, φυσικά αναφέρομαι στην παγιέτα, μπορείς να το φορέσεις και να το ευχαριστηθείς με κάποια tips όχι μόνο στο ρεβεγιόν αλλά από τo πρωί μέχρι το βράδυ.

Πολλά it girls του εξωτερικού, επιλέγουν μια midi φούστα με παγιέτες για τις καθημερινές τους βόλτες, συνδυάζοντας τη με τα άνετα sneakers τους και το oversized  πουλόβερ τους !

Συνδύασε το με τα καθημερινά σου ρούχα όπως το αγαπημένο σου φούτερ, το Rock tshirt σου, το διαχρονικό σου Blazer και πραγματοποίησε τις δικές σου streetstyle εμφανίσεις.

Και εάν πάλι δεν μπορείς την τόσο λάμψη τα lurex φορέματα είναι μια καλή λύση που θα σε κάνει να τραβήξεις όλα τα βλέμματα χωρίς υπερβολές και με την εμφάνιση που αρμόζει στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

                                                                                                                           

.............................Let Christmas Shine!            

Shades of blue
Shades of blue
Μπλε || Το χρώμα των ωκεανών και του ουρανού