Μαγιό: 5 τύποι ανάλογα με το σώμα σου!

Μαγιό: 5 τύποι ανάλογα με το σώμα σου!

Τα νέα trends φέρνουν στο προσκήνιο ολόσωμα μαγιό με βαθύ ντεκολτέ αλλά και με μεγάλα κοψίματα στην πλάτη ενώ τα ανοιχτά παστέλ χρώματα αλλά και τα animal print αποτελούν το top θυλυκό trend για αυτή τη χρονιά. Παρ΄όλα αυτά, κάθε γυναίκα έχει το δικό της μοναδικό σωματότυπο και στυλ και παρακάτω προτείνουμε το ιδανικό μαγιό ανάλογα με το δικό της!

 

  

#τύπος 1

Κλεψύδρα

Εδώ τα πράγματα είναι εύκολα καθώς πρόκειται για τον πιο ελκυστικό σύμφωνα με στατιστικά σωματότυπο: Ολόσωμα μαγιό με κοψίματα, bikini bottom, ψηλόμεσα μαγιό, σταυρωτά μπικίνι στο λαιμό και κάτω από το μπούστο είναι top trends που κολακεύουν απίστευτα ένα τέτοιο κορμί.

 

 

#τύπος 2

Αχλάδι

Για το μεσογειακό μας «αχλάδι» το ολόσωμο μαγιό είναι μια από τις πιο safe επιλογές. Μπορείς να διαλέξεις ένα σχέδιο που να τονίζει το μπούστο σου και θα τραβά την προσοχή περισσότερο από την περιφέρεια ενώ φρόντισε να μην έχει κοψίματα στο πλάι!

 

 

  

#τύπος 3

Μπανάνα

Εάν σου λείπουν οι καμπύλες και έχεις λεπτή μέση προτίμησε πληθωρικά μαγιό με πολλά κοψίματα και έντονα prints & βολάν για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση της καμπύλης!

 

 

#τύπος 4

Μήλο

Για το μήλο η μέση είναι πιο φαρδιά από τους μηρούς και τα πόδια οπότε εδώ τα μαγιό με φαρδιά σουτιέν ή ολόσωμα με έμφαση στο μπούστο αποτελούν ιδανικές επιλογές. Ιδανικά χωρίς κοψίματα ώστε να μην τονίζεται η φαρδιά μέση.

 

 

Shades of blue
Shades of blue
Μπλε || Το χρώμα των ωκεανών και του ουρανού