Life isn't perfect but your swimwear can be.

Life isn't perfect but your swimwear can be.

Τέλειες επιλογές 

Το καλοκαίρι μόλις έφτασε, οι γαλάζιες παραλίες  και  το δροσερό αεράκι, σας καλούν να βουτήξετε, να κολυμπήσετε στα ζεστά νερά  και να χαρείτε τον άπλετο ήλιο. 

 Φίλοι , έρωτες ,αγαπημένα πρόσωπα φωτισμένα και μαυρισμένα σε αμμουδερές ή με βότσαλα ή ακόμα και με βράχια παραλίες .Ένα καλοκαίρι που δεν θα μοιάζει σίγουρα με την άνοιξη που μόλις πέρασε γιατί το καλοκαίρι είναι πάντα ζωηρό και χαρούμενο!

Και βέβαια το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό είναι μια τσάντα θαλάσσης γεμάτη με πετσέτες, αντηλιακά, παρεό και ψάθες!! Και το πιο βασικό μαγιό!!! Αυτό το υπέροχο απαραίτητο ρούχο που χωράει σε ένα μικρό σακουλάκι και ταξιδεύει μαζί σας σε κάθε καλοκαιρινό σας προορισμό! Σίγουρα όλες σας έχετε πάνω από ένα!

 Και κάθε καλοκαίρι κάποιο γίνεται το αγαπημένο σας , γιατί σίγουρα σας “φωτίζει”, σας “χαρίζει” και σας “συντροφεύει” κάθε φθινόπωρο στις φωτογραφίες σας στο Instagram και στα υπόλοιπα μέσα της κοινωνικής σας δικτύωσης.

                                                                                                 

Το μαγιό όμως, έχει μόδα?

 

Το μαγιό έχει σίγουρα μόδα και πιστεύω πρέπει να την ακολουθείτε ανάλογα με το σωματότυπό σας.

 Τις τελευταίες δεκαετίες η παγκόσμια αγορά στην παραγωγή του, έχει αποδείξει, πως βελτιώνοντας τις φόρμες, τα ντεσεν, τα χρώματα και τα σχέδια, δίνει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να αγαπήσει το σώμα της και να επιλέξει τον σωστό τύπο για αυτήν.

Το μόνο που απομένει, είναι να βρει αυτό που της ταιριάζει και να το κάνει αγαπημένο της!

Οι επιρροές από τις προηγούμενες δεκαετίες και για το 2020 αποτελούν τις τάσεις της χρονιάς. Είτε πρόκειται για ένα “ρετρό” μπικίνι, είτε για ένα αποκαλυπτικό ολόσωμο ,αν η επιλογή σας είναι η σωστή, σας δίνει την ευκαιρία να συναγωνιστείτε όλες αυτές τις εικόνες των fashionistas στο instagram.         

                                                                 

 

Τάσεις

 

Το μπικίνι 

 Basic επιλογή για το καλοκαίρι που έρχεται σε κάθε μορφή, κυρίως θα το συναντήσετε, εκτός από το μικρό αποκαλυπτικό μπικίνι , σε  ψηλόμεσο, αφού κατάφερε τα τελευταία χρόνια να γίνει “κλασικό” και όχι απλά μια μόδα.

Σίγουρα στα συν  του δεν είναι το ομοιόμορφο μαύρισμα ωστόσο θα δώσει ένα πολύ δυνατό στύλ στο look του καλοκαιριού σας και η συμβουλή μου είναι να υπάρχει στην βαλίτσα των διακοπων σας. Μαύρο, εμπριμέ ή και σε floral δίνει πάντα μια αίγλη των 50s  στην εικόνα σας.   

       

                                                                   

 

Το μικροσκοπικό μπικίνι  των 60s και  70s είναι σίγουρο το άνετο μαγιό του καλοκαιριού και θα το βρείτε σε κάθε χρώμα και print , μην ξεχνάτε αποτελεί τη χαρούμενη όψη σε κάθε καλοκαίρι μας γιατί η απλότητά του είναι σίγουρα fun.

                                                                                                   

Στο μπικίνι θα βρείτε τις πιο πολλές επιλογές με  σημαντικές διαφορές, άλλοτε στο πάνω και άλλοτε στο κάτω μέρος του ( μπρατέλες, μεταλλικές ενώσεις, στράπλες με φαρδιές τιράντες , με έναν ώμο, τριγωνικά cups και ενισχύσεις για κάθε στήθος και μικρά, μεσαία, αποκαλυπτικά ή ακόμα και καυτά Brazilian  στο κάτω μέρος) .

Τα ολόσωμα

Ξεκινώντας με τα συντηρητικά των 40s και σίγουρα τα πολύ glamorous  των 80s. Μαύρο, λευκό και κόκκινο στα μονόχρωμα, animal print και γεωμετρικά σχήματα στις αναφορές της μόδας στα 70s και 90s αντίστοιχα.

Φόρμες γεμάτες θηλυκότητα και λάμψη σε μεταλλιζέ και με τολμηρά ανοίγματα για καλογραμμένα μαυρισμένα κορμιά.

Χαρείτε σύντομα  τη θάλασσα με τις κατάλληλες επιλογές , πραγματικά είναι τόσες πολλές!

                                                                                                   

Και μην ξεχνάτε “Μόδα είναι ότι αγαπάμε να φοράμε και μας αγαπάει κι αυτό” !!!

 

 Καλό καλοκαίρι!!

                                                      

                                                                                                                                                                                                                                        Pakis Adam

                                                             

Shades of blue
Shades of blue
Μπλε || Το χρώμα των ωκεανών και του ουρανού