Beauty Begins the Moment You Decide to be Yourself

Beauty Begins the Moment You Decide to be Yourself

 Κομψότητα είναι όταν το εσωτερικό είναι το ίδιο όμορφο με το εξωτερικό

Coco Chanel

Μπαίνοντας σε έναν χειμώνα που δεν θυμίζει σε τίποτα κάποιον προηγούμενο, με τις αλλαγές που έφερε στην ζωή μας ο τομέας της υγείας παγκοσμίως, οι γυναίκες θέλουν να επιδείξουν την θηλυκότητα τους και αυτό φαίνεται.

Η γυναίκα ως σύμβολο της ομορφιάς, με λίγες κινήσεις και στυλιστικές επιλογές μπορεί να ομορφύνει την καθημερινότητα δίνοντας χρώμα και λάμψη στην ζωή μας.

 

                                             

                                                             

 

Ξεκινώντας από το πρωί με ένα denim παντελόνι σε άνετη γραμμή που δίνει την αίσθηση της ελευθερίας και της αυτοπεποίθησης , συνδυασμένο με ένα cozy πλεκτό που ζεσταίνει σώμα και καρδιές. Φυσικά από το σύνολο δεν θα μπορούσε να λείπει η επιτομή της κομψής άνεσης, μια επιλογή που λύνει τα χέρια της γυναίκας σε όλη την διάρκεια της ημέρας και σε διαφόρων ειδών περιστάσεις και δεν μιλάμε για άλλο από το αρβυλάκι.

 

                                                             

 

Απόλυτο must have για τον φετινό χειμώνα είναι ένα παλτό σε γήινους τόνους που μπορεί να συνδυαστεί με casual ντύσιμο αλλά και πιο βραδινό.

 

                                                             

 

Ένα φόρεμα από μόνο του προσφέρει στις γυναίκες την υπέρμετρη αίσθηση θηλυκότητας. Οι επιλογές είναι πολλές, από αυστηρό μακρύ σεμιζιέ, μέχρι κοντό sexy κόκκινο. Σε κάθε περίπτωση η καθεμία πρέπει να επιλέγει αυτό που την εκφράζει και την αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

                                                             

                                                             

Και μην ξεχνάτε

 «Η ομορφιά ξεκινάει την στιγμή που αποφασίζεις να είσαι ο εαυτός σου»  Coco chanel     

Shades of blue
Shades of blue
Μπλε || Το χρώμα των ωκεανών και του ουρανού