New Fashion Fall/Winter Trends 2020-21

New Fashion Fall/Winter Trends 2020-21

Και εκεί που φάνταζε οτι δεν θα έφταναν ποτέ, ύστερα από την παγκόσμια παύση που βίωσε όλος ο πλανήτης, οι χειμερινοί μήνες φυσικά επέστρεψαν με τις πρώτες δροσιές να τρυπώνουν μέσα από την μπαλκονόπορτα. Τα δεδομένα άλλαξαν και η μόδα δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από αυτά. Οι μεγάλες αλλαγές όμως φέρνουν και μεγάλα ξεκινήματα, και το πιο ευχάριστο ξεκίνημα δεν είναι άλλο από αυτό του προσωπικού μας στυλ. Είναι ευκαιρία λοιπόν να επανεξετάσουμε, να ερευνήσουμε, να πειραματιστούμε με την εποχή και την γκαρνταρόμπα μας.

Οι μεγάλοι σχεδιαστές άνοιξαν το δρόμο και τον φώτισαν για να μας προετοιμάσουν για τις πιο cool και επίκαιρες τάσεις που θα συναντήσουμε φέτος τον χειμώνα, και εμείς έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για να τα συνδυάσεις και να ξεχωρίζεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Welcome 70's, 80's stay a little bit longer... είναι ο τίτλος του φετινού χειμώνα σύμφωνα με αυτά που είδαμε στις μεγάλες πασαρέλες. Την ε'ι'τίλα που αγκαλιάσαμε και τιμήσαμε δυναμικά πέρυσι, την παρακολουθούσαμε να ξεθωριάζει σιγά σιγά, αφήνωντας όμως τα σημάδια της στα ρούχα, ιδίως μέσω των δυναμικών ώμων και των πλούσιων μανικιών που λατρεύτηκαν από τις γυναίκες του τότε, οι οποίες με τη σειρά τους παρδίδουν τη σκυτάλη στο σύγχρονο θηλυκό.

 

Γήινες αποχρώσεις, υφές του δέρματος και του βελούδου, η ένταση των animal prints και οι αλυσίδες ως αξεσουάρ μας επιβεβαιώνουν ότι τα 80's are not dead.

   

Και ενώ η μηχανή του χρόνου ταξιδεύει προς τα πίσω, ο μοχλός της μόδας θα σταματήσει στη δεκαετία του 70. Μια δεκαετία που θα μπορούσαμε να πούμε οτι έχει έναν κοινό παρονομοστή με το 2020, αφού τότε, όπως και τώρα, η ανθρωπότητα βίωσε μια γιγάντια επανάσταση. Μια επανάσταση που απελευθέρωσε τον τρόπο σκέψης, συμπεριφοράς και εννοείται τον τρόπο ντυσίματος με μότο το love is in the air. Μήπως λοιπόν αυτή ανάλαφρη διάθεση των 70's αποτελέσει το boost που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις του σήμερα?

Είμαι σίγουρη όμως οτι τα ανέμελα floral φορέματα σε συνδυασμό με πλεκτές δημιουργίες και μακριά κασκόλ , και η εμφάνιση των lingerie κομματιών της σεξουαλικής επανάστασης στα καθημερινά ready to wear outfits θα δώσουν μια ανάσα φρεσκάδας και ελευθερίας στην γκαρνταρόμπα και την ψυχολογία κάθε γυναίκας που θέλει να κάνει αισθητή τη παρουσία της.

 

Συγγραφή: Alisa Boulat

 

Shades of blue
Shades of blue
Μπλε || Το χρώμα των ωκεανών και του ουρανού