Knit or treat

Knit or treat

 

Ο χειμώνας είναι μια εποχή που μπορεί να μας εγκλωβίσει στυλιστικά καθώς η κύρια έγνοιά μας αυτούς τους μήνες του χρόνου έγκειται στην ζεστασιά και στην πρακτικότητα. Αυτό υπο άλλες συνθήκες ίσως να λειτουργούσε σαν παγίδα έκφρασης, όμως είαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την ύπαρξη μιας σχετικά πρόσφατης ιστορικά ανακάλυψης που είναι τα πλεκτά. Η ξεχωριστή αυτή τεχνοτροπία μας έλυσε κυριολεκτικά τα χέρια και την φαντασία για τις μέρες παγωνιάς και χαρίζει νότες ομορφιάς και άνεσης στην ενδυματολογική μας συλλογή.
Το συγκεκριμένο ρούχο δεν ενδιαφέρεται αν είσαι ψηλός, κοντός, λεπτός ή πλουμιστός, αν είσαι ρόκ ή formal type, ατίθασο νιάτο ή εργζόμενος γρφείου γιτί με το κατάλληλο ταίριασμα μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις.


  
 
Οι ρομαντικές προσωπικότητες μπορούν να προτιμήσουν πλεκτές δημιουργίες σε συνδυασμό με ανάλαφρα , flowy υφάσματα. Τόλμησε να παντρέψεις oversized πουλόβερ με ευαίσθητο τούλι ή πλισέ σατέν φούστες. Η επιλογή αυτή δε θα σε απογοητεύσει.

  
    
      
Εκείνοι που δεν αγαπούν τα πολλά αξεσουάρ πάνω τους, μια ικανοποιητική προσέγγιση θα αποτελέσουν τα πλεκτά με διάφορα μοτίβα ενσωματωμένα στην πλέξη, καθώς λειτουργούν από μόνα τους ως κινητά κοσμήματα.   

Εάν επιδιώκεις μια καθημερινή αλλά chic εμφάνιση, το layering θα σε βοηθήσει με τον συνδυασμό πουλόβερ- πουκάμισο. Παίξε με τα μεγέθη και τα μήκη και των δυο κομματιών. Προτίμησε για το bottom piece μακριές υφασμάτινες παντελόνες αντρικού ύφους ή τζιν με ή χωρίς πιέτες σε όλες τις αποχρώσεις. Για τις γυναίκες που θέλουν να τονίσουν την θηλυκότητά τους, μια πένσιλ φούστα που αγκαλιάζει τις καμπύλες θα είναι must. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα σακάκι και αγκράφα για office look ή πιο επαγγελματικές περιπτώσεις.

Η ρόκ και τολμηρή διάθεση χωράει και αυτή στην φιλοσοφία του πλεκτού καθώς ο συνδυασμός ενός δυνατού πουλόβερ μαζί με δερμάτινες υφές θα γίνει ακαταμάχητοςς ακόμα και στους πιο tough αποδέκτες.

 
Τελειώνοντας, δεν θα μπορούσα να παραλείψω την απλή, ζεστή, χουχουλιάρικη επιογή του πουλόβερ με κολάν ή φόρμα για ατελείωτο άραγμα στο σπίτι με πίτσα και ταινιούλα.


 

Ολοκλήρωσε τα παραπάνω σύνολα με ενα πανωφόρι, υπογράφοντας την στυλιστική σου επιλογή. Η γκάμα ποικιλόμορφη και η σημασία του ζωτική. Μακριά παλτό με στενή μέση για ανάδειξη της σιλουέτας, φουσκωτά puffer μπουφάν για casual utility και εκδρομούλες ( θα έρθουν ξανά αυτές οι μέρες, μείνε αισιόδοξος). Μήπως προτιμάς πιο street πινελιές στην χειμωνιάτικη " ασπίδα" σου ?  Και δεν περιμένεις να ταξιδέψεις στον Βορρά για να τολμήσεις να φορέσεις γούνες? Εμείς σου παραθέτουμε μοναδικές επιλογές από faux fur και πάνω απ΄όλα με σεβασμό στα ζώα.

Συγγραφή: Alisa Boulat

 

 

Shades of blue
Shades of blue
Μπλε || Το χρώμα των ωκεανών και του ουρανού