Mix & Match

Mix & Match

Σκέψου μια εποχή που αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο και τη φαντασία σου να σαλεύει...

Περιορισμοί και όρια δεν έχουν θέση στην καθημερινότητά σου. Συνδυασμοί χειμωνιάτικης και καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας περιμένουν να τους ανακατέψεις. 
Αυτήν την, ευχάριστα, απροσδιόριστη εποχή, την διανύουμε τώρα και αναφέρομαι, φυσικά, στην Άνοιξη που ξεχειλίζει από ελπίδα! Ελπίδα για επικοινωνία, ξεγνοιασιά, και καλοκαίρι. Αυτήν τη περίοδο του χρόνου γινόμαστε ένα με τη φύση και ανθίζουμε μαζί της, ενώ η ντουλάπα και η ζωή μας γεμίζουν με τα χρώματα ενός λιβαδιού.

                                                                                      

Καθώς, λοιπόν, η φύση ξυπνά, συνάμα αναγεννιέται και η επαναστατική μας διάθεση να καταρρίψουμε όλους τους κανόνες της μόδας, που ήδη γνωρίζουμε, και να ανακαλύψουμε
καινούριες δυνατότητες, που κρύβονται κάπου ανάμεσα στα στιβαγμένα χειμωνιάτικα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας. Έτοιμα να μας χαιρετήσουν και αυτά, και την θέση τους να πάρουν τα καλοκαιρινά ρούχα, που με υπερβολικό ζήλο προσπαθούν το ένα μετά το άλλο να κατέβουν από το πατάρι.

Κορίτσια, ναι!   Έφτασε η ώρα για δημιουργικό mix & match! 

Συνδύασε καλοκαιρινά maxi φορέματα με λεπτή τιράντα με ένα απλό t-shirt για casual ανοιξιάτικες βόλτες στη λίμνη ή μ'ένα εντυπωσιακό πουκάμισο με έντονο γιακά ή φιόγκο για να δώσεις ενα boost δυναμισμού στο look σου.

                                                                                       

Πάντα έλεγες πόσο θα ήθελες να συνδυάσεις αυτό το αέρινο φλοράλ φόρεμα με την υπέροχη country μπότα ή το αρβυλάκι που ξετρύπωσες από προσφορά τέλος σεζόν. Ε, να που σου δίνεται η ευκαιρία αυτή και είναι ιδανική!

                                                                                          

Η καλοκαιρινή σου πουκαμίσα ή το "λεπτό" σου σακάκι με ενα πλεκτό crop top ή strapless μπλουζάκι είναι, επίσης, μια εναλλακτική επιλογή για να κάνεις τη διαφορά.

                                                                                                

Θυμάσαι εκείνη την δροσερή παντελόνα που δεν πρόλαβες να χορτάσεις πέρυσι το καλοκαίρι και ευχόσουν να είχες παραπάνω χρόνο για να την απολαύσεις? Η παράταση ήρθε
και είναι καιρός να τη φορέσεις με ένα απαλό λεπτό πουλοβεράκι για ρομαντικές βραδιές στην πόλη.

                                                                                              

Για το απογευματινό breeze, ρίξε πάνω σου μια oversized μπλούζα ή πλεκτή ζακετούλα που θα σε αγκαλιάζει, ή ένα denim μπουφανάκι, γιατί οχι?

                                                                                                                                                                                           

Δεν θα μπορούσα να αφήσω απ' έξω τα σορτς, Denim και Υφασμάτιναπου είναι κομμάτι πασπαρτού. Το θες με οπάκ καλσόν και πουλόβερ; Ίσως με πουκαμίσα και μαγιό για άπειρο coolness μετά την παραλία; Ή το βράδυ με ένα ωραίο μακρυμάνικο πουκάμισο που αναδεικνύει τον κορμό σου, συνδυασμένο με λευκά sneakers για μία στυλάτη βόλτα στην παραλία; Το ήθελες; Το έκανες!

                                                                                                                                             

Τέλος, τόλμησε να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά μίνι φορεματάκια σου με ένα φόρεμα φούτερ. Είναι η εποχή του layering για ένα ατημέλητο, street vibe που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

                                                                                                

Οι κόκκινες γραμμές οριοθέτησης χάνονται για λίγο και συμφιλιώνεις δυο αντιμαχόμενες εποχές.

Ζήσε το, εκφράσου, λάμψε και άδραξε την άνοιξη!!!

Shades of blue
Shades of blue
Μπλε || Το χρώμα των ωκεανών και του ουρανού