Sweater Weather!

Sweater Weather!

 

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του χειμώνα.

Τα πλεκτά κατακτούν επάξια μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας, αφού συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ.

Για ένα εκλεπτυσμένο και θηλυκό office look, επιλέξτε ένα ζεστό ζιβάγκο πλεκτό, που θα βρείτε σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Τα casual πρωινά του Σαββατοκύριακου «επιβάλλουν» άνεση και ανεπιτήδευτο στυλ.  Φορέστε το τζιν παντελόνι με ένα πουλόβερ σε «γλυκές» παστελ αποχρώσεις ή με έντονες ρίγες ή σε statement χρώματα της σεζόν. 

                                                                                                                                             

 

Για τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα, μη διστάσετε να συνδυάστε πολλά πλεκτά μαζί, όπως ένα ελαφρύ πουλόβερ με μια ζακέτα σε κλασική γραμμή. Ένα επιτυχημένο layering αναβαθμίζει στιλιστικά μια καθημερινή εμφάνιση και προσφέρει απόλυτη ζεστασιά.

                                                                               

Τα knitwear κάνουν δυναμική είσοδο και στις βραδινές εμφανίσεις, αποτελώντας τον καμβά για διακριτικά λαμπερές εμφανίσεις. Γούνινες ή μεταλλικές λεπτομέρειες μετατρέπουν το πλεκτό σε βραδινό item που μπορεί να φορεθεί με μια στενή ή πλισέ φούστα σε έντονες και metallic αποχρώσεις.

Εάν κι εσύ δεν το έχεις δοκιμάσει έως τώρα ήρθε η ώρα να το τολμήσεις ...

 

Shades of blue
Shades of blue
Μπλε || Το χρώμα των ωκεανών και του ουρανού